CuteCans er min hobby og passion

 

Jeg hedder Mai Labo og er ejer af CuteCans, en hobbyvirksomhed, som jeg driver med stor passion. Jeg er 51 år og alenemor til to døtre på 18 og 20 år og en søn på 10 år, som jeg bor med i Birkerød. Ved siden af CuteCans har jeg et fuldtidsjob som senior projektleder. Jeg brænder for begge dele, da det giver mig positiv energi og nye udfordringer i hverdagen. 


Som ung har jeg læst japansk på CBS og boet i Japan, hvor jeg gik på universitetet i et år, og jeg har altid interesseret mig for Japans kultur og historie. Japanerne har formået at fastholde de gamle traditioner samtidig med en højteknologisk og moderne udvikling i samfundet. Netop den kontrast og harmoni mellem gammelt og nyt er fascinerende, synes jeg. Selv kommer jeg fra Sydkorea og er vokset op i Danmark.


Senere har jeg uddannet mig som Cand.Merc. i International Marketing & Management på CBS. Interessen for det japanske holdt ved, samtidig med at min karriere udviklede sig indenfor projektledelse og ledelse. CuteCans er på mange måder et resultat af min professionelle baggrund og min hobby og passion, hvilket kommer til udtryk i vestlig brugskunst med asiasisk udtryk. 


Jeg håber, at de farverige og unikke japanske designs kan være med til at pryde dit såvel som andres hjem. Læs mere om CuteCans produkterne her.


PRODUKTER AF HØJ KVALITET OG UNIKKE MØNSTRE

CuteCans dåseserie er håndlavede, dvs. dåserne bliver dekoreret med japansk papir her i Danmark. Japansk papir har en særlig unik og høj kvalitet og består af tre plantefibre (Kozo, Mitzuma og Gampi), der gør papiret både stærkt, fint og fleksibelt. Mange mønstre stammer fra kimono-tekstiler og repræsenterer således Japans æstetiske kulturdesign og historie.

 

Det unikke ved CuteCans dåseserie er også, at der hele tiden kommer nye mønstre til. Papirerne importeres nemlig direkte fra Japan i assorterede pakker, og det er således ikke altid muligt at skaffe flere ark af samme mønster. Til gengæld kommer der løbende nye mønstre og farver til. Pt. har CuteCans mere end 200 forskellige mønstre. 


KAN DÅSERNE TÅLE AT BLIVE VASKET?

Jeg bliver ofte spurgt, om dåserne kan tåle at blive vasket. Det japanske papir er både slidstærkt og smudsafvisende, og har man fugtige hænder og kommer i kontakt med dåsen, sker der ikke noget. Papiret tørrer, uden at det krøller og farverne flyder ud. Så dåserne kan uden problemer stå fremme i køkkenet og på badeværelset, og ikke kun tjene et praktisk formål men også være dekorative i hjemmet. Men selvfølgelig skal dåsen ikke i opvaskemaskinen. Du kan tørre den af både indvendig og udvendig med en opvredet klud, hvis du ønsker at gøre den ren. 


HVOR KAN MAN KØBE CUTECANS?

Udover CuteCans webshop her på cutecans.dk kan produkterne fås hos en række detailbutikker, der forhandler CuteCans. Derudover deltager jeg på kunsthåndværkermarkeder, julemarkeder og messer i løbet af året.